De VijfKleur is het gastenverblijf op ons erf in Klein Azewijn. Het gastenverblijf is primair bedoeld voor familie en vrienden, maar we vinden het leuk af en toe ook onbekende gasten te ontvangen.

Het gastenverblijf bestaat uit een woonkamer met volledig ingerichte keuken. Via een tussendeur is het toilet en de douche in naastliggende (sport)ruimte bereikbaar. Op de eerste verdieping is een af te sluiten slaapkamer met tweepersoonsbed en een eigen toilet. Daarnaast een open slaapkamer met twee, maximaal drie, eenpersoonsbedden en een kinderbedje.

De sportruimte wordt tijdens het verblijf van gasten niet door ons gebruikt en is o.a. te gebruiken als stalling voor fietsen, maar ook om b.v. voor mindervaliden bedden neer te zetten, zodat men gelijkvloers kan verblijven.

De begane grond is voorzien van vloerverwarming en door het hele verblijf is Wi-Fi beschikbaar. Voor wie hoge kwaliteit internet nodig heeft, is een bekabelde verbinding mogelijk.

Het gastenverblijf heeft een eigen terras bij de openslaande deuren en een eigen afgebakend deel van de tuin ter beschikking, waar eventueel ook een tentje kan worden opgezet. 

Wij zijn nog druk bezig met de herinrichting van het erf. Er is inmiddels een vijver met een zwembaan van 25 meter aangelegd die door gasten gebruikt mag worden. De grond uit de vijver is nu een heuvel met uitzichtpunt achter op het erf. De moestuin begint ook ergens op te lijken. Meer moois volgt.